Home

#292 Shortcutz Amsterdam Free Session

28 maart 2023
8:00 PM - 10:00 PM
Engels
De Kring
Openbaar

Neem deel aan de wekelijkse Shortcutz Sessionz in De Kring. Eén van de leukste manieren om interactief kennis te maken met de nieuwe generatie Nederlandse filmmakers. De wekelijkse sessies vinden elke dinsdag plaats t/m eind juni.

De voertaal van de sessies is Engels en de films hebben Engelse ondertiteling. Alle Weekly Shortcutz Sessionz zijn gratis, maar reserveer wel vooraf een ticket via:

Programma
In de Kring worden twee korte films vertoond, gevolgd door een Q&A’s met de filmmakers en hun teams.

  • Dog Days, geregisseerd door George Hampshire
  • Souvenirs, geregisseerd door Sophie Gipmans

Na de screening neemt het team van Goodbye Stranger de sessie over. In deze film, die zich afspeelt in de dynamische Amsterdamse muziekwereld, ondergaat Paul, een jonge manager die de wereld binnen handbereik lijkt te hebben, een ernstige identiteitscrisis. Onder zijn zelfverzekerde voorkomen schuilt een hoop onzekerheid.

Bekijk hier de volledige line-up:

Over Shortcutz Weekly Sessionz
Wil je de mensen ontmoeten die achter de schermen werken of je verdiepen in een filmproject? Kom dan elke dinsdag naar Sociëteit De Kring. De Weekly Sessionz zijn gratis, met een voorgestelde donatie van € 2 om Shortcutz draaiende te houden.

Over Shortcutz Amsterdam
Shortcutz Amsterdam is een platform voor aanstormend Nederlands filmtalent. Met als missie om nieuw talent in de spotlight te zetten en hen een ‘shortcut’ te bieden naar een publiek, kennis en de meest interessante filmprofessionals.

Routebeschrijving voor Societeit de Kring
Je vindt Societeit de Kring op de eerste verdieping boven Restaurant Palladium op het Leidseplein.
[Als je voor restaurant Palladium staat, zie je links een houten deur met daarboven een rond bordje met de letters ‘de’. Ga hier naar binnen en neem de trap naar de 1e verdieping, daar vind je Shortcutz.]

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home