Home

3Lab – Deadline – Oproep korte film fictie

30 september 2021
12:00 PM - 6:00 PM
Nederlands
Openbaar
Dien je plan in voor 3LAB Korte Films, categorie fictie, van woensdag 15 september tot donderdag 30 september, 12:00.

Ben je een opkomende regisseur en wil je graag een korte fictie film maken die aansluit bij de belevingswereld van de jonge generatie van 13-24 jaar? En wil je de film graag maken voor de online kanalen van NPO3/3LAB?
Dien dan samen met een Nederlandse producent je plan in voor 3LAB Korte Films, categorie fictie, van woensdag 15 september tot donderdag 30 september 12:00.

3LAB Korte Films is een samenwerking tussen 3LAB, NPO-fonds en de publieke omroepen om beginnende regisseurs een kans te geven een korte fictie of non-fictie film te realiseren voor de online-kanalen van NPO3.

3LAB – het talent- en ontwikkelingstraject binnen NPO3 – zoekt makers met plannen die aansluiten bij de belevingswereld van de jonge generatie: Makers met een eigen stem die door middel van stijl en vorm een duidelijk stempel weten te drukken op de productie. 3LAB en NPO-fonds voorzien in de financiering van de producties en de inhoudelijke begeleiding van de fictie producties wordt in 2021 door de publieke omroepen AVROTROS en BNNVARA verzorgd.

Er is in 2021 nog ruimte voor het realiseren van vier fictieproducties.

Kijk voor de selectiecriteria, financiering en indienen op 3LAB.nl!

3LAB Korte Films: Toekenningen documentaire

Tijdens de eerste aanvraagronde voor de nieuwe regeling 3LAB Korte Films, categorie documentaire hebben we 34 aanvragen ontvangen, waarvan er 3 zijn toegekend:

To bi or not to bi met BNNVARA, van Bastiaan Rosman, te zien in oktober 2021
Liever Blond met VPRO, van Nelly Dos Reis, te zien in november 2021
Widow Chicks met EO, van Koen Brouwer, te zien in december 2021

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home