Home

Aanmelden AWARE

9 december 2022
8:00 AM - 6:00 PM
Nederlands
Openbaar

Ben jij een beginnende maker en wil je een stap zetten naar een professionele carrière? En heb je een idee voor een korte film van max. 6 minuten? Meld je dan aan voor AWARE!

AWARE is een talentontwikkelingstraject dat ‘bottom up’ op zoek gaat naar ondervertegenwoordigde makers. Makers die niet bekend zijn met de industrie en het schrijven van aanvragen. Middels AWARE krijgen deze makers onder de paraplu van De Klik en De Ontmoeting de kans een korte film van maximaal 6 minuten te maken.

Binnen dit jaarlijks terugkerende traject worden twee films gemaakt. Dit zijn projecten waarmee de deelnemers hun portfolio kunnen opbouwen en die als proof of concept voor een volgend project of iets groters kunnen dienen. Een project om deuren mee te openen of waarmee toelating tot een beroepsopleiding gedaan kan worden. In een parttime traject van ongeveer een half jaar wordt er onder begeleiding van filmprofessionals gewerkt aan de ontwikkeling, productie en postproductie van de korte films.

Stuur jouw plan uiterlijk 9 december 2022 naar aanmelden@ditisaware.nl. Na een eventuele voorselectie vinden er kennismakingsgesprekken plaats op vrijdag 15 december 2022 (hou deze dag alvast vrij!).

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home