Home

Aanmelden VERS x Go Short Informeel Pitchen

25 maart 2024
8:00 PM - 9:30 PM
Nederlands
€ 8,70
Openbaar

In deze dynamische masterclass wordt gekeken naar wat er allemaal komt kijken bij verschillende soorten ontmoetingen, en worden tips en inzichten gegeven die kunnen helpen bij het opbouwen van netwerkrelaties. Deelnemers krijgen de kans om dit direct in de praktijk uit te proberen tijdens de borrel achteraf, waar ze mede vakgenoten kunnen ontmoeten.

Bonnie Williams is een Pitch & Speaking Coach & Consultant voor professionals in de filmindustrie. Ze is gespecialiseerd in het ondersteunen van internationale sprekers bij het vinden van hun eigen stem en het neerzetten van een impactvol verhaal. Ze adviseert en begeleidt bij het pitchen, presenteren, netwerken en interviewtechnieken voor filmmakers, creatieven, professionals uit de filmindustrie, moderators en experts. Daarnaast coacht en adviseert ze documentairemakers over hun persoonlijke voice-overs. Kortom, ze heeft veel kennis over hoe filmmakers zich het beste kunnen positioneren.

Dus (beginnende) filmmakers die hun plan willen pitchen, opgelet! Reserveer snel je kaartje en blijf na de masterclass hangen op de borrel!

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home