Home

Aanvraag Regeling Talentontwikkeling

31 januari 2023
Openbaar

Deze regeling van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is bedoeld voor de artistieke en professionele ontwikkeling van opkomende ontwerpers en makers actief op het gebied van vormgeving, architectuur of digitale cultuur en de cross-overs daartussen. De Regeling Talentontwikkeling staat open voor opkomende ontwerpers en makers die maximaal vier jaar werkervaring hebben. Bij deze regeling kan je een beurs aanvragen van € 25.000. Met de beurs kun je een jaar lang investeren in de ontwikkeling van je eigen praktijk.

De beurs bestaat uit drie delen:

  • een vrij besteedbaar deel voor de eigen artistieke en professionele ontwikkeling;
  • een deel voor de professionalisering van de eigen praktijk;
  • een deel voor presentatiedoeleinden.

Aanvragen kunnen worden ingediend door:

  1. Ontwerpers en makers die niet langer dan vier jaar geleden zijn afgestudeerd aan een van deze ontwerp- of architectuuropleidingen. Aanvragen verloopt via de Regeling Talentontwikkeling.
  2. Ontwerpers en makers die zich in de praktijk professioneel hebben ontwikkeld, zonder een ontwerpopleiding te hebben afgerond. Aanvragen verloopt via de Scout Nights 2023.
  3. Ontwerpers en makers die een mbo-ontwerpopleiding hebben gevolgd. Aanvragen verloopt via de Scout Nights 2023.

Alle aanvragers die in de eerste fase (via de regeling of scout nights) worden geselecteerd, doen in de tweede selectiefase een aanvraag via de Regeling Talentontwikkeling.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home