Home

Aanvraag Stroomversneller

31 december 2023
Nederlands
Openbaar

De Stroomversneller is een subsidieregeling die nieuwe initiatieven in hun artistieke ontwikkeling steunt door ze ruimte te geven voor experiment. De Stroomversneller is onderdeel van Cultuur Academy. Het doel is om initiatieven op een laagdrempelige manier in een stroomversnelling te laten komen, zonder te veel beperkingen en verplichtingen.

De Stroomversneller is een projectsubsidie voor makers die een artistiek kwalitatief product maken, dat toegankelijk is voor publiek. Het project is relevant, onderscheidend en een aanvulling op het aanbod in Arnhem. De Stroomversneller is ook aan te vragen door makers die zich in hun project primair richten op de ontwikkeling van educatieve activiteiten/uitingen en zich hierin als professional willen ontwikkelen.

Een aanvrager kan voor maximaal € 3.000,- een aanvraag indienen. Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst, in drie periodes:

  • Periode 1: indienen vanaf 01-01 t/m 31-03
  • Periode 2: indienen vanaf 01-04 t/m 30-06
  • Periode 3: indienen vanaf 01-09 t/m 31-12

Let op: het budget voor Periode 1 en 2 is momenteel op. Op 1 september 2023 om 12:00 uur start een nieuwe ronde en kan de Stroomversneller weer aangevraagd worden.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home