Home

ACT – Workshop – Intimacy on Set door Markoesa Hamer

7 september 2021
1:00 PM - 4:00 PM
Nederlands
€35,-
Openbaar

Nascholing en verdieping van het vak van onze leden is zéér belangrijk en daar is veel vraag naar. Binnen ons land zijn er echter weinig mogelijkheden om hiervoor Masterclasses en workshops te volgen. Als overkoepelende belangenorganisatie zien wij het deels als onze taak om hier invulling aan te geven. Dat willen we doen in de vorm van de ACT iN-WEEK. Vijf dagen gevuld met trainingen, workshops en Masterclasses. Een boost voor de verdieping van ons geliefde vak.

—-

Doel van deze workshop is acteurs en regisseurs een heldere structuur te bieden rondom scènes met intieme inhoud. Afspraken maken over toestemming en grenzen. Praktische tools, taal en richtlijnen die de makers kunnen helpen om intieme scènes vorm te geven, te repeteren en te spelen. Dit geeft de acteur persoonlijke veiligheid en de regisseur artistieke vrijheid.

De Masterclass is 2 x 3 uur op:
Dinsdag 7 en donderdag 9 september van 13.00-16.00 uur
Maximaal: 12 deelnemers
Bijdrage: € 35

Wat zegt ACT:
Deze cursus voor zowel acteurs en regisseurs is een kennismaking met intimiteitscoördinatie. Een intimiteitscoördinator is iemand die intieme scènes begeleidt en choreografeert. Vergelijkbaar met wat een stuntcoördinator doet voor vechtscènes. Door duidelijke afspraken te maken waarborgen we ieders veiligheid zonder de creativiteit te verliezen. 

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home