Home

ACT – Workshop – Native English door Maudy Bremer

8 september 2021
10:00 AM - 5:00 PM
Nederlands
€15,-
Openbaar

Nascholing en verdieping van het vak van onze leden is zéér belangrijk en daar is veel vraag naar. Binnen ons land zijn er echter weinig mogelijkheden om hiervoor Masterclasses en workshops te volgen. Als overkoepelende belangenorganisatie zien wij het deels als onze taak om hier invulling aan te geven. Dat willen we doen in de vorm van de ACT iN-WEEK. Vijf dagen gevuld met trainingen, workshops en Masterclasses. Een boost voor de verdieping van ons geliefde vak.

—-

Tijdens deze workshop krijg je de tools om Brits Engels te leren spreken. Door middel van fonetica, ritme en melodie wordt er gekeken naar hoe het Britse Engels is opgebouwd. Je mag zelf eventueel een tekst auditie materiaal mee nemen waar je aan wilt werken. De lessen zijn 1-op-1 en drie kwartier per persoon.

Woensdag 8 september tussen 10.00-17.00 uur.
Bijdrage: € 15

Wat zegt ACT:
Nu de grenzen vervagen en het casten voor internationale projecten door middel van internet steeds makkelijker gaat, is een internationale carrière voor veel acteurs veel dichterbij. Een perfect Brits accent is absoluut een pre tijdens castings. ACT wil deze internationale pogingen graag stimuleren.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home