Home

ACT – Workshop – Musical & Auditie Training door Wil van der Meer

7 september 2021
9:00 AM - 12:00 PM
€30,-
Openbaar

Nascholing en verdieping van het vak van onze leden is zéér belangrijk en daar is veel vraag naar. Binnen ons land zijn er echter weinig mogelijkheden om hiervoor Masterclasses en workshops te volgen. Als overkoepelende belangenorganisatie zien wij het deels als onze taak om hier invulling aan te geven. Dat willen we doen in de vorm van de ACT iN-WEEK. Vijf dagen gevuld met trainingen, workshops en Masterclasses. Een boost voor de verdieping van ons geliefde vak.

—-

Op zoek naar een zo’n persoonlijk mogelijke verbinding met tekst en muziek. De acteur/zanger heeft de intentie om met zijn optreden gevoelens en gedachtes over te brengen op zijn publiek. De beleving die daar de motor voor is, is een stroom, een doorgaande beweging. In de verbinding met die innerlijke beweging komt de acteur/zanger tot een theatrale expressie.

Dinsdag 7 september
09.00-12.00 uur of 13.00-16.00 uur
Bijdrage: € 30

Wat zegt ACT:
Niet alleen zijn kennis en ervaring als zanger en docent maken Wil van der Meer tot een begenadigd zangcoach, ook zijn grote hart voor de mens in al zijn hoedanigheden zorgen voor een warm bad aan kennis, inzichten en uiteindelijk pure muziek. Jouw eigen muziek.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home