Home

ACT – Workshop – Stagefight door Jaike Belflor

6 september 2021
9:00 AM - 11:00 AM
Nederlands
€20,-
Openbaar

Nascholing en verdieping van het vak van onze leden is zéér belangrijk en daar is veel vraag naar. Binnen ons land zijn er echter weinig mogelijkheden om hiervoor Masterclasses en workshops te volgen. Als overkoepelende belangenorganisatie zien wij het deels als onze taak om hier invulling aan te geven. Dat willen we doen in de vorm van de ACT iN-WEEK. Vijf dagen gevuld met trainingen, workshops en Masterclasses. Een boost voor de verdieping van ons geliefde vak.

—-

Stagefight is eigenlijk nepvechten, waarbij je probeert om het er zo echt mogelijk uit te laten zien. Dus hoe kan je een spannend en flitsend gevecht laten zien op het toneel of op beeld zonder dat de acteurs tanden verliezen. Daar zijn allemaal technieken voor.

Maandag 6 september
09.00-11.00 uur of 12.00-14.00 uur
Maximaal 20 mensen in 1 groep
Bijdrage: € 20

Wat zegt ACT:
Na het succes van Game of Thrones worden er steeds meer kostuum- en periodefilms gemaakt zowel nationaal als internationaal waarin training in stagefighting een eerste vereiste is voordat je auditie mag komen doen. Om de kansen voor onze acteurs op dit gebied te vergroten bieden we deze training aan.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home