Home

BMIM Special

7 juni 2023
12:30 PM - 6:30 PM
Engels, Nederlands
€ 30
lab111
Openbaar

Op 7 juni is het zo ver! Dan is de eerste editie van BMIM Special in LAB111, Amsterdam. Hier ga je in gesprek met gelijkgestemden, leer je van elkaars (werk)ervaringen en ontmoet je mensen om je netwerk mee te verbreden.

Er staat een hoop op het programma. Een kleine sneak peak:

Panel 1: Artificial Intelligence: een handige tool of bedreiging voor de mediacomponist?
Kan Artificial Intelligence (AI) concurreren met (commerciële) compositie en sound design? O.a. Janne Spijkervet (componist, AI researcher TikTok) en John Ashley Burgoyne (Amsterdam Music Lab) gaan hierover in gesprek. Meer namen volgen.

Panel 2: Hoe zorg je als componist voor je mental health?
Hoe ga je als componist om met feedback? Hoe zorg je dat je niet omvalt, gemotiveerd of positief blijft en goed voor jezelf zorgt? In dit intieme panel worden ervaringen besproken en krijg je tips en handvatten van Sam McCarthy (Begeleidend psychosomatisch therapeut en Managing Producer Composer van Joris de Man).

Panel 3: Buy-outs: oneerlijk of fair enough?
De meningen lopen enorm uiteen over buy-outs van componisten. Bij wie ligt het auteursrecht: bij de opdrachtgever of de componist? In dit panel discussiëren deze twee kampen, met elk hun eigen argumenten, met elkaar.

Naast de panels is er een matchmakingsessie plaats en sluit je de dag af met een borrel en networkbash om alle indrukken te verwerken. Wie weet nip je ongemerkt nog een paar nieuwe contacten mee.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home