Home

Bouwen aan talent 2023 – ervaren professionals

24 april 2023
Nederlands
Openbaar

Het programma Bouwen aan talent stimuleert de kennisuitwisseling tussen ervaren en startende professionals in de creatieve industrie. Door werkplekken in de vorm van samenwerkingstrajecten te creëren, wordt ook de aansluiting van starters op het veld versterkt.

De samenwerkingen worden via twee open oproepen tot stand gebracht. Via de eerste oproep voor ervaren professionals worden de werkplekken geselecteerd. De starters worden geselecteerd via de tweede oproep die in september 2023 wordt uitgezet.

Deze open oproep is bedoeld voor in Nederland gevestigde professionals in de creatieve industrie. Denk aan ontwerpstudio’s, bureaus, platforms, collectieven, zelfstandige ontwerpers of makers. Aanvragers hebben minimaal vier jaar professionele ervaring op het gebied van vormgeving, architectuur en/of digitale cultuur.

Subsidiebedrag
Per samenwerking is een subsidie van maximaal € 21.000 beschikbaar. Hiervan ontvangen beide partijen € 10.500 bij wijze van vergoeding voor de in de samenwerking geïnvesteerde uren. Na matching kan elke partij nog een extra subsidie van maximaal € 2.000 aanvragen. Met die bijdrage kunnen eventuele materiaal- en reiskosten worden bekostigd.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home