Home

Buma Music in Motion – Talk – The Round Table: The Composers

16 september 2021
4:00 PM - 5:00 PM
Nederlands
Gratis
Openbaar

Als er iets is wat ons menselijk maakt, dan is het wel onze behoefte om ons met anderen te verbinden. Samenkomen en het delen in verhalen en ervaringen is, naar onze mening, een van onze basisbehoeften. Door onze visie en ideeën te delen zijn we in staat om van elkaar te leren en onze kijk op de wereld te verbreden, en met een beetje geluk valt er nog wat te lachen ook. Omdat dit iets is dat we tijdens covid het meest hebben gemist, hebben we besloten om een nieuw concept te introduceren: de Roundtable sessies. Hier krijgen componisten, sync agents, artiestenmanagers, muzikanten en, nou ja, iedereen in de mediamuziekindustrie de kans om een ​​diepgaand gesprek aan te gaan met collega’s.

Een van de dingen die ons bij Buma Music in Motion opvielen, is dat componisten hun vakgebied soms als eenzaam ervaren. Natuurlijk hebben ze contact met anderen, maar meestal werken ze alleen aan hun projecten en muziek, en krijgen ze zelden de kans om samen te komen en hun werk met collega’s te bespreken. Daarom hebben we besloten dat deze groep perfect is om onze Roundtable sessies mee af te trappen. Nu hebben ze de perfecte gelegenheid om hun ervaringen en inspiratie te delen, te praten over hun liefde voor muziek, interactie te hebben en elkaar beter te leren kennen. En natuurlijk hebben we je een virtuele stoel aan hun tafel voor je klaar staan.

Met trots stellen wij Annelotte Coster, Matthijs Kieboom, Fons Merkies, Merlijn Snitker, Bart Westerlaken en Bob Zimmerman voor als onze eerste gasten tijdens Roundtable: the Film Composers. Je kan deze eerste Roundtable bijwonen op 16 september om 16:00 uur via ons videoplatform.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home