Home

CBO Informatiebijeenkomst & Uitreiking CFAP Prijs 2023

13 oktober 2023
3:00 PM - 7:00 PM
Nederlands
Openbaar

De besturen van StOP.nl, SEKAM en SEKAM Video en de directie van SBF nodigen geïnteresseerden van harte uit voor de jaarlijkse informatiebijeenkomst en feestelijke uitreiking van de CFAP Prijs 2023 op vrijdagmiddag 13 oktober 2023 in het nieuwe IDFA Vondelparkpaviljoen in Amsterdam.

Om 15.00 uur start het programma met een keynote van producent en maker Douwe van der Werf over de impact van Artificial Intelligence op de creatieve industrie. In zijn presentatie bespreekt Van der Werf de risico’s van Creatieve AI, los van de piekende ‘hype cycle’ van dit moment en deelt hij adviezen voor AV-productiebedrijven voor de langere termijn.

Daarna gaat presentator Hadassah de Boer in gesprek met Fred Teeven, voormalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, over onder meer de ontwikkelingen rond auteursrecht, handhaving tegen piraterij en de lobby van de Federatie Auteursrechtbelangen en Voi©e. Vanzelfsprekend komen op deze middag ook de meest recente ontwikkelingen bij SEKAM, SEKAM Video, StOP.nl en SBF aan de orde.

Aansluitend reikt de jury de CFAP vakprijs van € 20.000 uit aan de meest onderscheidende film- of tv-producent van 2023, voorgedragen door collega’s in de AV-sector.

Producent Hans de Weers van FATT Productions ontvangt de speciale CFAP Juryprijs als waardering voor zijn omvangrijke en diverse oeuvre en grote staat van dienst.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home