Home

Aanmeldingen voor de CFAP Prijs 2021

6 september 2021
8:00 AM - 6:00 PM
Online
Openbaar

Dit jaar wordt voor de tweede keer de CFAP Prijs uitgereikt aan de meest onderscheidende film- en/of televisieproducent van Nederland. Stichting Cultureel Fonds Audiovisuele Producenten (CFAP) heeft deze prijs in het leven geroepen om bijzondere prestaties van producenten te belichten. De CFAP Prijs wordt jaarlijks uitgereikt als eerbetuiging aan een Nederlandse film- en/of televisieproducent die zich in het vak heeft onderscheiden en dient ter ondersteuning van een onderscheidend project of als aanmoediging voor een opvallend talent.

Selectie kandidaten
De winnaar van de prijs kan het geldbedrag besteden aan een project of professionele ontwikkeling.
Uit alle inzendingen selecteert de jury drie nominaties, die bekend gemaakt worden op het Nederlands Film Festival. De uitreiking van de CFAP Prijs vindt plaats aansluitend op de jaarlijkse informatiebijeenkomst voor rechthebbenden van SEKAMSEKAM Video en StOPnl op 8 oktober in Amsterdam.

De jury bestaat uit Edwin van der Veen, Manon van der Hoek en Jacqueline Gerritsma, voorzitters van respectievelijk CFAP, NCP (Nederlandse Content Producenten) en NAPA (Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie).

Vakgenoten en collega’s uit de film- en mediasector kunnen tot en met 6 september kandidaten voordragen voor de CFAP Prijs.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home