Home

CineSud DocLab 2021

26 juni 2021 - 27 juni 2021
10:00 AM - 4:00 PM
Engels, Nederlands
15,-
Openbaar

Zaterdag 26 en zondag 27 juni vindt de eerste editie van het DocLab plaats. Dit evenement bestaat uit masterclasses en optionele coachingsessies door professionals uit het veld. Deze eerste editie van DocLab vindt vanwege het coronavirus nog online plaats.

Op zaterdag 26 schuif je aan voor diverse inspirerende masterclasses en case-studies van niemand minder dan onder meer Gouden Kalf-winnaar Alex Booy en Arno Kranenborg – die zich buigen over de rol van geluid en sound-design in documentaires – en het bejubelde makersduo Sarah Sylbing en Ester Gould van de series Schuldig en Klassen. Op zondag 27 juni kun je optioneel deelnemen aan een coachingsdag, waarin je onder begeleiding van een vakprofessional je eigen documentaireplan gaat doorgronden.

Tickets en info

  • Het ochtendprogramma en middagprogramma zijn te volgen voor €15 per dagdeel (excl. €1 handling fee). Een ticket voor de hele dag kost €22.
  • Ook deelnemen aan de coaching met een eigen plan? Koop dan een ‘DocLab 2021 incl. coaching’-ticket voor €69. Let op: voor de coaching-sessie geldt vol = vol. Uiterlijk 18 juni dien je een pitch-dossier (5-10 pagina’s) aan te leveren voor de coaching. Na aankoop van je ticket ontvang je hierover meer details.*
  • Je tickets kopen doe je hier.

De masterclasses en coaching vinden plaats via Zoom en worden gehouden in het Nederlands. De event-link zal een dag van tevoren met je gedeeld worden. Tijdens de masterclasses is er tevens alle gelegenheid tot het stellen van vragen aan de gastsprekers. Je kunt je vragen stellen in de chat of van te voren aan ons toezenden.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home