Home

Code Diversiteit & Inclusie – Event – Partners

4 november 2021
2:00 PM - 4:00 PM
Nederlands
Online
Openbaar

Als medewerker, vrijwilliger of stagiair in de cultuursector weet jij dat het personeelsbestand niet in één dag divers is. De beelden op het witte doek en de verhalen in de boeken zijn niet plotseling inclusief. Verandering van de cultuursector vraagt tijd, maar elke stap telt! Wat is jouw volgende stap?

Het event Code Diversiteit & Inclusie staat dit jaar in het teken van de volgende stap. Misschien wil je werken aan een inclusievere programmering of zoek je juist de verdieping over divers personeelsbestand. Tijdens de drie dagdelen behandelen we alle 4 P’s: programma, publiek, personeel en partners. Ook reiken we de jaarlijkse &Awards uit. Meld je nu aan voor het event én nomineer een persoon of project voor de &Awards 2021!

Programma

Dit jaar geniet je van een bruisend hybride programma vol verdieping en praktische tips. De host is dit jaar niemand minder dan Mandy Woelkens: bekend van 3FM, Q-Music, Zapplive en de populaire podcast ‘Couple Goals’. Inclusie, feminisme, gendergelijkheid en diversiteit zijn de rode draad in haar carrière. Met deze kennis en enthousiasme neemt zij ons mee langs de 4 P’s, zodat we samen de volgende stap kunnen zetten.

4 november 2021 – Partners (14.00-16.00) Zoom

  • Verdiepende sessie over de samenwerking tussen YMP, spoken word artist en directeur van het productiehuis Flow, en Bibliotheek Rotterdam. Met inspiratie en tips hoe zij samen bijdragen aan de educatie en ontwikkeling van jongeren.
  • Mogelijkheid tot napraten en het digitaal ontmoeten van gelijkgestemden via Zoom.
Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home