Home

Workshop persoonlijk leiderschap voor makers

19 mei 2022
9:30 AM - 4:30 PM
Openbaar

Ben jij een maker en wil jij aan de slag met het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap? In deze workshopdag krijg je antwoord op de vragen: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, wat kom ik tegen en hoe ga ik daarmee om? Waar zit mijn inspiratiekracht en hoe breng ik deze over op de mensen met wie ik werk?

Programma
Deze trainingsdag is een intensieve kennismaking met persoonlijk leiderschap. De onderwerpen die aan de orde komen zijn visie formuleren, overtuigingen en ideeën die je wel of juist niet helpen en de kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om je doelen te bereiken. We werken met theorie, eigen situaties, uitwisseling en oefeningen. De persoonlijke leervragen van de deelnemers vormen de rode draad. Deze vragen halen we van tevoren op via een schriftelijke intake.

Samen met de deelnemers wordt na afloop gekeken of er behoefte is aan een vervolg, en zo ja, waar dit vervolg op zal focussen (bijvoorbeeld leidinggeven, samenwerken, team- en organisatiedynamiek, in de vorm van een training, workshop, begeleide intervisie of individuele coaching).

Voor wie
Deze workshop is voor makers die iets organiseren (evt. met een team), zoals bijvoorbeeld regisseurs en artistiek leiders. De groep bestaat uit 8 tot 12 deelnemers.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home