Home

DAFF Filmdebat 2023

15 december 2023
1:30 PM - 5:30 PM
Nederlands, Toegankelijk voor mindervaliden
Openbaar

Op vrijdag 15 december 2023 organiseert de Dutch Academy For Film (DAFF) een open gesprek over de kwaliteit en het bereik van de Nederlandse speelfilm. Professionals uit de filmsector zijn van harte welkom om actief mee te denken over concrete acties, zowel voor de korte als lange termijn.

Het filmdebat zal bestaan uit een plenair deel dat zich focust op inzicht & inspiratie, gevolgd door break-out-sessies waarin professionals uit alle verschillende hoeken van het vak met elkaar in gesprek gaan over specifieke deelvragen die met elkaar de volle breedte van de filmketen beslaan. Van ontwikkeling en productie tot distributie en vertoning. De uitkomsten worden daarna plenair gepresenteerd met ruimte voor vragen en het debat wordt afgesloten met een eindejaarsborrel waarbij we proosten op een filmrijke toekomst.

De DAFF nodigt professionals uit de complete keten uit om zich uiterlijk donderdag 7 december aan te melden. Er is beperkt plek in de zaal, we sturen voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestiging van deelname waarna je aanmelding definitief is.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home