Home

De grote VERS Film & TV Quiz

2 juni 2023
8:30 PM - 11:00 PM
Nederlands
7,50
Openbaar

Weet jij álles over film en TV? Ken jij alle obscure filmfeitjes uit je hoofd, weet jij precies welke filmmuziek bij welke film hoort en ben jij die persoon die altijd alle namen van acteurs kent? Test dan nu je kennis tijdens de enige echte VERS Film & TV Quiz!

De quiz vindt plaats op vrijdag 2 juni in LAB111 tijdens het VERS Film Awards en wordt gehost door niemand minder dan het energieke duo Teun Donders en Pepijn Schoneveld!

Schrijf je in met je vrienden, familie of collega’s en vorm een team van 4 personen (in je eentje inschrijven is ook mogelijk, dan sluit je bij een team aan). Verwacht een avond vol filmfeitjes en gezelligheid, met geheime bonusrondes, hilarische filmfragmenten, bingo, muzikale intermezzo’s en dat allemaal onder het genot van een biertje. Er is beperkt plek beschikbaar, dus vol = vol!

Nog even dat ene wijntje nodig om je geheugen op te frissen? Tijdens de quiz kun je uiteraard lekkere hapjes en drankjes bestellen aan de bar. En blijf na afloop gezellig borrelen om de overwinning – of het verlies – te vieren.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home