Home

VERS – Netwerken – De Grote VERS Filmquiz

6 augustus 2021
7:30 PM - 9:30 PM
Nederlands
Alleen voor leden

Ken jij alle obscure filmfeitjes? En kan jij niet wachten om je te meten met andere vakidioten? Test je filmkennis in de Grote VERS Filmquiz – de Jubileumeditie! De quiz vindt dit jaar plaats tijdens het VERS jubileum, op vrijdagavond 6 augustus van 19:30 – 21:30 in LAB111. De quiz wordt gepresenteerd door niemand minder dan het komische presentatieduo André Dongelmans en Alkan Çöklü!

Nog even dat ene wijntje nodig om je geheugen op te frissen? Tijdens de quiz kun je uiteraard lekkere hapjes en drankjes bestellen aan de bar. Na afloop is er de mogelijkheid om de overwinning- of het verlies – te vieren en kan er gezellig nageborreld worden.
Schrijf je in met je collega’s, vrienden of familie en vorm een team van 3 man. In je eentje inschrijven is ook mogelijk. Er is beperkt plek beschikbaar, dus vol = vol! Alles komt voorbij: van nineties-nostalgie tot guilty pleasures en van filmmuziek tot grappige quotes. Het belooft een hysterische avond vol filmfeiten en -weetjes te worden. Het winnende team ontvangt natuurlijk een fantastische prijs en ook de verliezers gaan niet met lege handen naar huis!

  • Reserveren kan via deze link
  • Uiteraard houden we ons aan de Coronamaatregelen. Om alles veilig te laten verlopen, zullen de tafels op 1,5 meter van elkaar afstaan en zullen we de ruimte goed ventileren.
Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home