Home

Dien je plan in voor Music Mayday

25 mei 2021
5:00 PM - 6:00 PM
Engels

In het kader van de corona-steunmaatregelen, nodigt het Filmfonds filmmakers uit muzikaliteit in al zijn vormen en uitingen te verbeelden in een speciale, eenmalige regeling: Music Mayday.

Het Filmfonds daagt je uit om bij deze regeling uit het thema breed op te vatten, oftewel: ‘to the beat of your own drum’. Hoe inspireert muziek jou als filmmaker in coronatijd? Mis je vooral de beukende beats of voel jij je eerder als het orkest op de Titanic? Word je politiek geïnspireerd door hiphop of queer clubcultuur? Wil je – hoe dan ook – woorden vervangen door noten? Neem die energie en maak het tot een film die productioneel nog dit jaar gerealiseerd kan worden.

Deze regeling is gericht op filmproducties waarbij de zeggingskracht van poëzie van muziek als uitgangspunt dient, van zowel ervaren en beginnende makers. Je kunt je project aanmelden als (lange of korte) documentaire of fictiefilm, geanimeerd of hybride. Daarnaast biedt de regeling ook de mogelijkheid om jeugd- en familiefilmplannen te realiseren.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home