Home

Documentaire in beweging

17 november 2022
1:00 PM - 4:00 PM
Nederlands, Toegankelijk voor mindervaliden
Alleen voor leden

Op donderdag 17 november organiseren NAPA, IDFA & DDG een introspectief programma voor documentaire professionals.

De Nederlandse documentaire sector is in beweging. De sector is van oudsher sterk en weerbaar, maar onder de oppervlakte kampt men met uitdagingen zoals hoge productiedruk, onzekerheid over financiering en de impact van de verschillende crises die hun sporen nalaten in de wereld.

Dit is een programma voor en door professionals.  Tijdens deze sessie staan vragen centraal als: welke ambities en dromen leven er? Wat zijn de voorwaarden voor een florerende en duurzame sector om die dromen te kunnen waarmaken? En welke rol spelen beleidsmakers, fondsen, omroepen én producenten en makers zelf hierin?

Datum: donderdag 17 november 2022
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: ITA Studio 1, Amsterdam (ingang naast de Melkweg)

Deze bijeenkomst is op uitnodiging.

Dit middagprogramma, waarin de ‘sector zelf’ centraal staat, maakt deel uit van een tweeluik. In de ochtend organiseert het Filmfonds het programma Connecting Dutch docs in a changing market, waarin de blik meer naar buiten gericht wordt; internationale spelers zoals programmeurs en sales agents delen casestudies en ervaringen. Beide programma’s zijn complementair en tellen op tot een boeiende conferentiedag voor en over de hedendaagse Nederlandse documentaire sector. 

 

 

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home