Home

Dutch Media Day

7 juni 2022
12:00 PM - 6:00 PM
Nederlands
Openbaar

Dit jaar zijn de Dutch Media Days gestart, een serie talkshows over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, tech en innovatie die inhoudelijk samengesteld worden door partners. De Dutch Media Days zijn een verlengstuk van de jaarlijkse Dutch Media Week.

Met deze talkshows wil de organisatie van de Dutch Media Days gedurende het jaar kruisbestuivingen met professionals uit zowel de media als andere disciplines stimuleren. Daarnaast willen ze het Media Park op de kaart zetten als dé plek waar wordt geëxperimenteerd met nieuwe technologieën, waar kennisdeling plaatsvindt en samenwerkingen opbloeien. De Dutch Media Days vinden overdag plaats, op het Media Park in Hilversum en worden afgesloten met het welbekende Cross Media Café.

De volgende Dutch Media Day is op dinsdag 7 juni, met drie programma onderdelen: Boost your Business Growth (ROM)| Immersive Content | Next Steps (ClickNL) en Cross Media Café – Metaverse en media (Media Perspectives). Na afloop van het programma volgt er een netwerkborrel.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home