Home

DutchCulture on tour

17 november 2021
1:00 PM - 5:00 PM
Nederlands
Openbaar

Op 17 november organiseert Dutch Culture  samen met De Nieuwe Oost in Arnhem een event voor culturele organisaties en makers van alle disciplines uit de provincie Gelderland en Overijssel met internationale ambities.

Ben je kunstenaar, maker, ontwerper of een culturele organisatie met interesse in internationaal werken, gevestigd in de regio Oost-Nederland (provincie Gelderland of Overijssel)? Interdisciplinair productiehuis De Nieuwe Oost en kennis- en netwerkorganisatie DutchCulture slaan de handen ineen om al je vragen te beantwoorden omtrent internationale culturele samenwerking tijdens DutchCulture on Tour: Editie Oost op woensdag 17 november. Alle disciplines zijn welkom.

Bijvoorbeeld: wat kun je doen om je internationale netwerk te vergroten? Hoe vind je professionele partners in het buitenland? Welke programma’s en subsidieregelingen bestaan er voor kunstenaars in (Oost-)Nederland om internationale samenwerking aan te gaan? En wat voor rol spelen de Nederlandse ambassades hierin? Deze en meer onderwerpen worden besproken tijdens het event. Onze moderator is Xiara Esseboom.

Voor meer informatie, zie het programma hieronder. Het inschrijfformulier sluit op 11 november.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home