Home

Eye International Conference 2023

4 juni 2023 - 7 juni 2023
8:00 AM - 6:00 PM
Engels, Nederlands
Vanaf €25
Openbaar

Eye Filmmuseum en de Universiteit van Amsterdam presenteren de 8e Eye International Conference over ‘Activating the Archive: Audiovisual Collections and Civic Engagement, Global Collaboration and Societal Change’.

De jaarlijkse Eye International Conference stelt wetenschappers, archiefmedewerkers, curatoren, onderzoekers, filmmakers, studenten, kunstenaars en filmliefhebbers van over de hele wereld in de gelegenheid om samen te komen en actuele professionele en academische kwesties op het gebied van audiovisueel erfgoed te bespreken.

Programma

De Eye International Conference 2023 vindt plaats in Amsterdam, van zondag 4 t/m woensdag 7 juni 2023. Let op: De officiële opening van de Eye International Conference vindt plaats op de avond van zaterdag 3 juni in combinatie met het jaarlijkse Meet the Archive programma.

Conferentiegangers kunnen tevens deelnemen aan twee jaarlijks flankerende programma’s:

  • Meet the Archive, een publiek toegankelijk programma op zaterdag 3 juni dat inzoomt op recente projecten met de Eye collectie.
  • Open Huis in het Eye Collectiecentrum op woensdag 7 juni, een programma met rondleidingen, presentaties en filmvertoningen (beperkte capaciteit).
Meer informatie


Home