Home

Fictieve podcast: Hear to Stay

6 februari 2023
8:00 PM - 9:30 PM
Nederlands
lab111
Openbaar
Show don’t tell! Maar wat gebeurt er als we onze focus verschuiven van de ogen naar de oren en we de verhalen die we willen vertellen moeten vormgeven in een wereld die slechts uit geluid bestaat? Hoe kunnen we zien met onze oren?

De fictie podcast is een fenomeen dat steeds populairder wordt onder het grote publiek. Verhalen over verloren geliefden, dystopische toekomstbeelden, onopgeloste moordzaken etc. weten steeds meer mensen te bereiken. Toch zijn er in de wereld van de fictie podcast nog vele creatieve paden onbewandeld. Hier ligt dus dé kans voor nieuwe makers om de grenzen van hun creativiteit op te zoeken, te experimenteren en nieuwe manieren te vinden om mensen te raken met hun verhalen!

Tijdens dit VERS event gaat VERS in gesprek met drie makers over de wereld van de fictie podcast. Hoe bedenkt je een goed concept, hoe ziet het productieproces eruit, hoe zit het met de financiering, maar ook wat zijn de uitdagingen en welke vrijheden biedt deze relatief nieuwe vorm van verhalen vertellen? Al deze thema’s zullen aan bod komen. De gasten van de avond zijn: Tom Hofland, Tomias Keno en Loek Hennipman.
Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home