Home

Five Talks Motion

1 juni 2023
10:00 AM - 5:00 PM
Nederlands
€ 119,79
Openbaar

Na het succes in 2022 komt Five Talks terug met een tweede editie en een geheel nieuw thema: motion in graphics. Op 1 juni 2023 worden designers en vakfanaten bij elkaar gebracht. In het Posttheater Arnhem komen experts uit de design-industrie vertellen en laten zien hoe zij leven geven aan websites, graphics en typografie.

Programma
Tijdens het event duik je samen met vijf sprekers dieper in het thema motion. Joost Mommers van CLEVER°FRANKE vertelt over hoe motion bijdraagt aan het begrijpen van data. Vera van de Seyp en Dennis Hoelscher laten vanuit verschillende perspectieven zien hoe motion en type samen komen. Sacha van den Haak en Frank Smolenaers vertegenwoordigen het designbureau LAVA en als kers op de taart representeert Martijn van Dam design-studio Momkai met een talk over hoe je met memorabel design mensen in beweging kunt brengen.

Tussen de talks door kunnen bezoekers genieten van een heerlijke lunch en hun kennis testen tijdens een quiz, maar nog belangrijker: designers kunnen elkaar deze dag ontmoeten en samen inspiratie opdoen.

Het event Five Talks Motion vind plaats in het authentieke Posttheater in Arnhem op 1 juni 2023. Kaarten en informatie zijn te verkrijgen via de website van het evenement: www.fivetalks.com.

Meer informatie


Home