Home

Gelderland Film Meeting incl. Masterclass Produceren met Marleen Slot

12 juli 2022
3:30 PM - 8:30 PM
Nederlands
15
Openbaar

Ben jij benieuwd hoe je als filmmaker een succesvolle korte film met een laag budget produceert? Kom dan op dinsdag 12 juli naar de Gelderland Film Meeting met een Masterclass Produceren gericht op low budget korte film. De masterclass wordt gegeven door Marleen Slot. Zij gaat uitgebreid in op de ins & outs van low budget korte filmproductie, de valkuilen die dit met zich mee brengt en de rol en het belang van een producent bij dit soort producties. Zij heeft als ervaren producent aan veel grote titels meegewerkt zoals Zurich, Neon Bull en Dirty God. Ook produceerde zij de eerste Nederlandse stop-motion film Knor die als voorpremiere na de masterclass te zien is.

Programma 

De Gelderland Film Meeting vindt plaats in Focus Filmtheater in Arnhem. Na de masterclass kan je napraten tijdens het netwerkdiner en kan je de voorpremiere van de stop-motion film Knor bijwonen, gevolgd door een Q&A met Marleen Slot.  

15.30 – 17.00 Masterclass Produceren met Marleen Slot (€15) 
17.00 – 19.00 Netwerkdiner (optioneel, €10) 
19.00 – 20.30 Vertoning ‘Knor’ met Q&A (optioneel, €9,50)

Opgeven 

Geef je op voor 5 juli door een mail te sturen naar industry@goshort.nl. Vermeld hierbij je naam, emailadres en bij welke onderdelen (masterclass, netwerkdiner en vertoning) je aanwezig bent. Indien je bij het netwerkdiner aanwezig bent, geef dan aan of je allergieën hebt (het diner is veganistisch). Wees er snel bij want vol = vol!

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home