Home

Go Short X Kortfilmfestival Leuven – Call – Euro Connection 2022

20 oktober 2021
8:00 AM - 6:00 PM
Nederlands
Openbaar

Call for projects: Euro Connection film pitches

Go Short organiseert in samenwerking met Kortfilmfestival Leuven de Nederlandse en Vlaamse voorselectie voor Euro Connection. Euro Connection is het grootste internationale coproductie platform voor korte film en vindt plaats tijdens de International Short Film Market in Clermont-Ferrand, Frankrijk.

Op 1 en 2 februari 2022 wordt de 14e editie van Euro Connection georganiseerd. Meld jouw filmproject aan voor uiterlijk 20 oktober en maak kans op deelname aan Euro Connection 2022!

Deelnemers van Euro Connection zullen hun project tijdens het festival pitchen voor de (digitaal) aanwezige producenten, fondsen, distributeurs en andere industry delegates. Bovendien krijgen de deelnemers een online script coaching sessie, een pitchtraining en toegang tot de speciaal georganiseerde netwerkevenementen en één-op-één meetings. De reis- en verblijfkosten worden vergoed.

Kortom: Euro Connection biedt je de kans om jouw filmproject te realiseren, om te leren hoe je jouw filmprojecten in de toekomst nog beter kan presenteren en om nieuwe internationale connecties op te doen, waarmee je jouw filmcarrière naar een hoger en internationaal niveau kan tillen.

Aanmelden

De deadline voor het insturen van een filmplan is 20 oktober 2021. Meer informatie over de aanmelding voor Euro Connection, de voorwaarden en het selectieproces is te vinden via de website van Go Short.

Voor vragen kan je contact opnemen via yke@goshort.nl.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home