Home

Heb je je doel in zicht?

2 december 2022
10:00 AM - 12:00 PM
Nederlands
€ 15
Online
Openbaar

Scherp hebben waar je naar toe wilt is de basis van goed ondernemerschap. Soms ben je door het harde werken het zicht daarop even kwijt. Dan is het tijd om even stil te staan, zodat je daarna weer op volle kracht vooruit kunt.

In dit webinar (voor creatieve makers en kunstenaars) onderzoek je waar je precies naar toe wilt, hoe ver je daarin bent en wat er nodig is om de volgende stap te zetten. Aan het einde van de sessie heb je daarvoor een stip op de horizon als leidraad voor de aankomende periode én concrete acties geformuleerd om daar te komen. Tijdens deze online sessie werk je samen met andere kunstenaars en creatieve makers, onder begeleiding van trainer Wendelien Koop.

Wendelien Koop coacht en traint al tientallen jaren kunstenaars en creatieve makers hoe zij bij hun authenticiteit kunnen komen. Zij is afkomstig uit de culturele sector waar zij werkte zij als uitvoerend producent, productieleider van (muziek-) theatervoorstellingen en zakelijk manager van kunstenaars. Wendelien is tevens trainer bij het leerprogramma Route Ondernemerschap.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home