Home

Het publiek van de toekomst

1 juni 2023 - 2 juni 2023
10:00 AM - 3:00 PM
Nederlands
€85 excl. btw
Online
Openbaar

Ben jij klaar voor het publiek van de toekomst? Verken het op 1 & 2 juni tijdens de DEN Conferentie, met sprekers, panelgesprekken en ronde tafels. Na afloop weet jij wat er speelt en waar digitale kansen liggen.

Digitale transformatie. We leven er middenin: we ontmoeten elkaar online en bewaren herinneringen in de cloud. Alles is binnen handbereik via onze telefoon en de metaverse, AI en virtual reality zijn al onderdeel van de samenleving. Veel sectoren omarmen deze transformatie en ontwikkelen door van fysiek naar digitaal of zoeken een hybride vorm. Nu is het aan de cultuursector om in te stappen en die digitale wereld te veroveren! Maak je organisatie toekomstbestendig door mee te bewegen met het publiek van de toekomst en hun veranderende wereld. Hoe? Dat ontdek je tijdens de conferentie!

Programma
Het tweedaagse programma vindt plaats in een online omgeving.

  • Dag 1:
    Duik in de gamewereld. Dit is dé sector voor inspiratie als het gaat om online beleving en digitale ontwikkelingen. Hoe houdt de gamewereld hun steeds digitaler wordende publiek vast en wat kunnen wij hiervan leren? Ook crossmediale, digitale storytelling komt aan bod.
  • Dag 2:
    Een uitstapje naar de mode-industrie, want daar gebeurt veel op digitaal vlak. Wat zijn hun tips? Ook wordt deze dag ingegaan op impact maken. Hoe meet je dat eigenlijk in onze sector? En heb jij wel eens nagedacht over je digitale voetafdruk en hoe je dit meeneemt in je strategie?
Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home