Home

HKU Blikvangers 2021

13 oktober 2021 - 14 oktober 2021
8:00 AM - 6:00 PM
Engels, Nederlands
Openbaar

Audio Visuele Media, Animatie, IMT, Grafisch Vormgeving en Fotografie HKU afstudeerrichting 2021 presenteert Blikvangers 2021 in het Louis Harlooper Complex op 13 en 14 oktober.

Vol trots vertonen deze nieuwe kunstenaars hun afstudeerfilms van lichting 2021 HKU Audiovisuele Media, Animatie, IMT, Grafisch Vormgeving en Fotografie.

Nieuw talent, bijeengebracht in een programma met een bijzonder grote diversiteit aan films met een krachtige thematiek. Zin in een fictie film, een animatie of toch liev- er iets experimentelers? Dit jaar hebben is er van alles wat. Blijf de hele dag, kies een blok, of pik hier en daar iets mee. Blijf ook gerust nog even napraten met de jonge makers over de projecten waar ze bijna een jaar aan hebben gewerkt en hun plannen voor de toekomst.

Wat al deze makers met elkaar gemeen hebben is een diepgewortelde, vaak persoonlijke drive om hun verhaal uit te dragen. En daarnaast hadden zij de moed en het doorzettingsvermogen die ervoor zorgde dat hun film hier op Blikvangers 2021 te zien is!

Klik hier voor het programma en schrijf je in voor de blokken.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home