Home

Hoe maak ik een begroting in onzekere tijden?

1 februari 2023
3:30 PM - 5:00 PM
Nederlands
Online
Openbaar

Op  het moment kampt de culturele sector met veel onzekerheden: annuleringen i.v.m. corona, lage kaartverkoop, energiekosten en personeelstekort/-uitval, etc. Hoe houd je daar rekening mee in je begroting voor het aankomende jaar en op de langere termijn? Zijn er creatieve manieren om die onzekerheden al financieel te tackelen door het slim in te begroten? Marc Meijer van OZCAR geeft een workshop over waar de kansen en waar de gevaren liggen bij het maken van een begroting in onzekere tijden. Hoe voorkom je dat je later voor financiële verassingen staat als zakelijk leider of creatief producent?

Inschrijven voor de online workshop (ZOOM) kan via het aanmeldformulier. Reden van aanmelding is een verplicht aanmeldonderdeel.

Over Marc Meijer
Marc is meer dan 20 jaar actief als zakelijk leider voor verschillende organisaties in de podiumkunsten. Van 2006 tot 2009 werkte hij als zakelijk directeur bij Het Veem Theater en van 2009 tot en met 2014 was hij als partner verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en financiën van theaterbureau Via Rudolphi. Hij heeft opleidingen gevolgd in TA, NLP en systemisch werken. In 2014 richtte Marc het bedrijf Ozcar op. Daarnaast is hij zakelijk leider van Stichting Boogaerdt/VanderSchoot.

Over Ozcar
Ozcar verzorgd de hele financiële kant voor culturele organisaties. Ze verzorgen aangiften, kwartaalrapportages, project afrekeningen en de jaarrekening. Alle management rapportages zijn digitaal, actueel en dagelijks beschikbaar en ze bieden een overzichtelijke Ozcar-begrotingstool aan.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home