Home

IFFR Pro 2023

27 januari 2023 - 1 februari 2023
8:00 AM - 6:00 PM
Openbaar

IFFR Pro is terug met een programma met onder meer de 40ste CineMart, Pro Hub en Rotterdam Lab, waar producenten van het trainingsprogramma van eerdere online edities terugkeren samen met nieuwe deelnemers. Let op: om deel te nemen aan IFFR Pro heb je een accreditatie nodig. 

Pro Hub

Vanaf vrijdag 27 januari zijn industrieprofessionals welkom om deel te nemen aan panels, workshops en mentorgesprekken. Er vindt een IFFR Pro Talk plaats op maandag 30 januari en de IFFR Pro slotavond is woensdag 1 februari.

CineMart

IFFR’s coproductiemarkt is dit jaar van zondag 29 januari t/m woensdag 1 februari. Op dinsdag 31 januari worden de IFFR Pro Awards uitgereikt.

Talent

Meer dan 40 IFFR Pro-partners uit de hele wereld nomineren opkomende producenten voor deelname aan Rotterdam Lab. De 2023 deelnemers starten zaterdag 28 januari en maandag 30 januari sluiten ook geselecteerde oud-deelnemers van de laatste twee online edities aan.

Daarnaast vindt het tweede deel van Creative Producer Indaba plaats, een programma voor de professionele ontwikkeling van opkomende Afrikaanse producenten. Ook ronden filmmakers die deelnemen aan BoostNL hun programma op maat af tijdens IFFR Pro.

IFFR Pro Darkroom

Nieuw dit jaar is het Darkroom-programma van work-in-progress screenings voor geselecteerde voormalige CineMart- en HBF-projecten, dat plaatsvindt op woensdag 1 februari 2023. Geselecteerde teams krijgen deskundig advies en krijgen de kans hun werk te presenteren voor een exclusief panel van internationale verkoopagenten, festivalprogrammeurs en inkopers. De selectie wordt in januari 2023 bekendgemaakt.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home