Home

Imagine Industry

1 november 2022 - 3 november 2022
8:00 AM - 6:00 PM
Engels, Nederlands
Openbaar

Imagine is hét platform voor de fantastische film in Nederland, niet alleen voor publiek maar ook voor makers. Imagine is een uniek festival in het Nederlandse festivallandschap met een internationale genreprogrammering van fantasy, horror, science fiction en thrillers, die je nergens anders in Nederland ziet en is daarmee hét podium en ontmoetingsplek voor genrefilmmakers.
Tijdens het 38ste Imagine Film Festival keert Imagine Industry terug met een uitgebreid en veelzijdig programma voor fantastische filmmakers.

Van 1 t/m 3 november biedt het festival de volgende programma’s aan:

IMAGINE FANTASTIC TALENTS
Makers die werken aan hun eerste of tweede korte film of webserie kunnen hun projecten insturen. De zes geselecteerde projecten krijgen een tweedaagse workshop scenario en een matchmaking met filmcomponisten.

IMAGINE PROJECT PLATFORM
Makers die werken aan hun eerste of tweede speelfilm of serie én ervaren makers die voor het eerste werken aan een fantastische film kunnen hun projecten insturen. De vier geselecteerde projecten krijgen een traject op maat, afhankelijk van de behoeften van het project. Bovendien is er voor het meest veelbelovende project deelname aan de coproductiemarkt Frontières in Montréal.

INDUSTRY TALKS & MASTERCLASSES
Voor alle professionals zijn er talks, masterclasses en workshops, met aandacht voor trends in de industrie, bijzondere aandacht voor muziek en geluid in de fantastische film, en sluiten we af met een fantastische borrel. Het programma van de Industry Talks & Masterclasses wordt in september bekendgemaakt.

 

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home