Home

Infosessie over de regeling: Video Games & Immersive Content Development

13 maart 2022
1:30 PM - 2:30 PM
Engels, Nederlands
Online
Openbaar

Georganiseerd door Dutch Game Garden, Dutch Game Association, Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie & Creative Europe Desk NL | DutchCulture

Ben jij een game ontwikkelaar, een audiovisuele producent of XR studio op zoek naar financiering voor een project in ontwikkeling? Registreer je dan voor deze online infosessie om meer te weten over de Creative Europe subsidieregeling Video Games & Immersive Content Development.

Tijdens de sessie behandelen we de criteria van de subsidieoproep, bespreken we do’s & dont’s van aanvragen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

De oproep wordt naar verwachting in februari gepubliceerd met een deadline van 12 april 2022.

Over Creative Europe
Creative Europe is het steunprogramma van de Europese Commissie voor de creatieve & culturele sectoren in Europa. Het sub-programma MEDIA is specifiek gericht op de audiovisuele industrie en verleent steun aan audiovisuele projecten met internationale potentie. In de loop van februari 2022 zullen nieuwe MEDIA regelingen waaronder de bovengenoemde gepubliceerd worden.

Over Creative Europe Desk NL
De Creative Europe Desk NL geeft advies over de subsidieregelingen van het Creative Europe programma en biedt begeleiding bij het doen van een aanvraag. De Creative Europe Desk onderhoudt nauwe contacten met de centrale organisatie van het Creative Europe programma in Brussel en met de Creative Europe Desks in de overige lidstaten. Meer informatie: www.creativeeuropedesk.nl

Over NAPA
De Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie (NAPA) biedt een gezamenlijke stem aan onafhankelijke professionele producenten. Bij de beroepsvereniging zijn ca. 75 productiebedrijven aangesloten die actief zijn in verschillende disciplines, waaronder speelfilm, dramaseries, documentaire, animatie, interactieve producties en games. NAPA heeft als doel de gemeenschappelijke belangen van haar leden te behartigen en het productieklimaat te versterken.

NAPA is onder meer actief op het gebied van cultuur- en mediabeleid, sociaal-economisch beleid, financiering en auteursrecht. De vereniging vertegenwoordigt haar leden zowel nationaal als internationaal. Daarbij treedt NAPA op als gesprekspartner van andere beroepsverenigingen en (markt)partijen binnen de audiovisuele sector, fondsen, omroepen, politici en overheidsdiensten.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home