Home

Inschrijven Generation Inclusion

30 september 2022
11:55 PM
Nederlands, Toegankelijk voor mindervaliden
gratis
Openbaar

Je eigen webserie á la Vakkenvullers creëren? Toffe shots maken voor Mocro Maffia? Meskina’s beroemde bruiloftscène stylen? Een Gouden Kalf winnen voor je track in Zina? Zet serieuze stappen in de film- en televisiewereld via het talentprogramma van ROSE stories: Generation Inclusion.

Generation Inclusion is een inclusieve community voor de film- en tv industrie, die samenwerkt met o.a. Netflix, Disney+, Prime Video, BNNVARA, VPRO en diverse fondsen.
Via Generation Inclusion vergroot je je kans onderdeel te worden van een nieuwe generatie film- en televisiemakers. Als member van Generation Inclusion krijg je in een traject van zes maanden, trainingen, masterclasses en persoonlijke begeleiding, en ga je mee naar netwerkevents. Ook ontmoet je mensen uit de sector.

Generation Inclusion richt zich met name op creatieven uit ondervertegenwoordigde groepen en zijn op zoek naar nieuwe stemmen en verhalen om te laten zien hoe kleurrijk Nederland is. Dus vind jij het tof om nieuwe verhalen te maken en ligt je hart in de tv- en filmwereld? Dan is Generation Inclusion op zoek naar jou!

MELD JE AAN vóór 30 september.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home