Home

Inschrijven PlusWhat Deal

4 maart 2022
Nederlands
Gratis
Openbaar

PlusWhat is een talentontwikkelingsprogramma voor jongeren van 16 t/m 27 jaar, waarbij je de skills leert om te werken in de creatieve industrie.

PlusWhat Deal biedt jongeren die minder tijd hebben de kans om kennis te maken met het makerschap. Verspreid over 3 weken kom je drie keer samen voor workshops van een halve dag.
‍In die workshops leer je de drie delen van het filmproductieproces kennen: pre-productie, productie en postproductie. Je krijgt de mogelijkheid om samen met andere deelnemers op de locatie van PlusWhat in Rotterdam aan een video te werken. Hierbij word je geholpen en gecoacht waar nodig, maar je gaat vooral je eigen ding doen.
Na dit korte talentontwikkelingsprogramma heb je een aantal goede basis-skills ontwikkeld voor het maken van video’s. Die komen van pas als je wilt doorstromen naar het PlusWhat Program en in je toekomstige carrière.

Om kennis te maken organiseert PlusWhat eerst een Talent Day. Tijdens deze dag kun je een beter beeld krijgen van wat PlusWhat inhoudt.

Talent Day: 19 Februari ’22 (deelname niet verplicht, wel gewenst)
Deadline inschrijven:
 4 Maart ’22
Begint op: 30 Maart ’22

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home