Home

Inschrijving Cinekid Game & App Award

21 juni 2023
Engels, Nederlands
Openbaar

Cinekid nodigt kunstenaars, ontwerpers, studio’s en bureaus uit om games en/of apps in te zenden voor het komende MediaLab en voor de Cinekid Game & App Award. Inzenden kan van 1 maart tot 21 juni 2023.

De Cinekid Game & App Award onderstreept de groeiende rol die games en apps spelen in het leven van kinderen. Gaming is een integraal onderdeel van ons leven geworden. Games verbinden, vermaken en verlichten, meer dan ooit tevoren. Cinekid vindt het belangrijk om kinderen kennis te laten maken met games en apps die meer bieden dan een simpel klik-en-swipe spelletje. En om alternatieven te bieden voor populaire RPG’s en shooters.

Een professionele commissie zal maximaal 10 titels selecteren. De geselecteerden krijgen de kans om hun project te laten zien in het MediaLab op het Cinekid Festival in Nederland. Een all-kids jury bepaalt de winnaar, die de Cinekid Game & App Award wint.

Let op: ingezonden projecten moeten ten vroegste in 2022 voltooid zijn, en/of in ontwikkeling zijn om in september 2023 te worden afgerond. De productie moet fysiek goed gepresenteerd en gespeeld kunnen worden op het festival.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home