Home

Inschrijving Filminuut

22 mei 2023
11:55 PM
Engels, Nederlands
Gratis
Openbaar

De FILMinuut: een unieke en zeer toegankelijke filmwedstrijd in Nederland. Het Limburg Film Festival organiseert dit jaar dit leuke event voor de eerste keer.

FILMinuut is een knock-out wedstrijd voor films die precies 1 minuut (60 seconden) duren. Het thema/onderwerp voor de film mag door de deelnemers zelf bepaald worden. Van grappige bloopervideo, documentaire tot fictie, alles is mogelijk zolang de film 1 minuut lang is. Er is geen professionele opnameapparatuur nodig, de film mag b.v. met een telefoon opgenomen zijn.

Deelname is gratis en inschrijven kan t/m 22 mei 2023. Daarna kiest de vakjury de beste 32 films uit voor de finale avond op vrijdag 2 juni 2023. De overige films worden ook vertoond die avond, maar doen niet mee voor de prijzen. 

Tijdens de finale knock-out rondes zullen er steeds 2 films vertoond worden. Het publiek kiest dan welke film doorgaat naar de volgende ronde. Uiteindelijk blijft er 1 film over die zich winnaar mag noemen van FILMinuut en naar huis gaat met geweldige prijzen!

Meer informatie


Home