Home

Maak van je idee een filmplan

18 november 2022
9:30 AM - 5:00 PM
Nederlands
€ 35
Openbaar

Loop jij al lang rond met een idee voor een documentaire, een fictiefilm of een videokunstwerk? Hoe voer je een goed onderzoek uit? En hoe houd je in dit voorbereidingstraject rekening met mogelijke financiers? Cindy Jansen, regisseur van Prince of Muck vertelt het je.

Cindy wordt alom bewonderd om haar filmische documentaires, pure arthouse fictiefilms en opmerkelijke videokunst. En belangrijk, per project kiest ze de best passende vorm. Dat heeft ook effect op financieringsmogelijkheden.

Tijdens deze masterclass neemt Cindy je aan de hand van haar eigen werk mee in de belangrijkste stappen in de Research & Development fase. De masterclass bestaat uit 2 delen. In de ochtend gaat ze dieper in op ideevorming. Hoe werk je een idee uit tot een concreet filmplan? Jij als deelnemer krijgt ook de gelegenheid om jezelf voor te stellen aan de hand van jouw idee.

In de middag gaat het over het ontwikkelen van een onderzoeksplan. Welke vragen dien je je als makers te stellen? En hoe breng je het filmplan en onderzoeksplan samen in een financieringsplan.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten met jouw filmidee? Meld je dan nu aan.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home