Home

Netwerkmoment Ambassade Cultuurdagen

22 juni 2022
5:30 PM - 7:30 PM
Engels, Frans, Nederlands
Openbaar

Het ministerie van Buitenlandse Zaken/ICE, het ministerie van OCW en DutchCulture nodigen cultuurmakers uit voor de fysieke netwerkbijeenkomst op woensdag 22 juni om cultureel medewerkers en attachés van Nederlandse ambassades wereldwijd persoonlijk te ontmoeten.

De Ambassade Cultuurdagen vinden plaats van 19 tot en met 23 juni. Nederlandse en lokale cultureel medewerkers van Nederlandse ambassades en consulaten zijn dan hier op werkbezoek, waar ze worden bijgepraat over actuele culturele en beleidsontwikkelingen. Deze netwerkbijeenkomst is voor hen een uitgelezen kans om het Nederlandse culturele veld te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Kom kennismaken met de culturele medewerkers van de ambassades in Australië (Canberra), België (Brussel), Brazilië (São Paulo), China (Beijing), Duitsland (Berlijn en Düsseldorf), Egypte (Cairo), Frankrijk (Parijs), Hongarije (Budapest), India (New Delhi), Indonesië (Jakarta), Italië (Rome en Milaan), Japan (Tokio), Marokko (Rabat), Polen (Warschau), Rusland (Moskou en Sint-Petersburg), Spanje (Madrid), Sri Lanka (Colombo), Suriname (Paramaribo), Turkije (Istanbul en Ankara), Verenigd Koninkrijk (Londen), Verenigde Staten (New York), Zuid-Afrika (Pretoria) en Zuid Korea (Seoul).

Lees hier meer over wat Nederlandse ambassades en consulaten doen om het Nederlandse culturele aanbod te verbinden aan de lokale vraag.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home