Home

NFF Conference: The Art of Being an Independent Producer

23 september 2022
1:30 PM - 2:30 PM
Engels
€35
Openbaar

 NFF Conference: The Art of Being an Independent Producer

i.s.m. NAPA & ACE Producers

Het huidige productieklimaat wordt steeds complexer. Het aantal producties neemt wereldwijd significant toe, van zowel films en series als innovatieve projecten. Internationale coproductie wordt daarnaast steeds vaker de norm. Om deze complexiteit het hoofd te kunnen bieden, is een producent vanaf het vroegste begin betrokken bij een project. Daarnaast loopt deze betrokkenheid nog door tot ver na de premièredatum. Onafhankelijke producenten zijn dan ook een belangrijk onderdeel van het creatieve proces. De strategische beslissingen die gemaakt worden en de overwegingen die hieraan ten grondslag liggen, staan altijd in het teken van de ambitie om de beste film te maken.

Op vrijdag 23 september zal Duitse producent Bettina Brokemper (Heimatfilm) in een keynote speech licht werpen op het vak van de onafhankelijke producent, en diens rol in het fijnmazige productieproces.

Over de spreker

Bettina Brokemper is producent en eigenaar van Heimatfilm, een in 2003 opgericht speelfilmproductiebedrijf uit Keulen. Gedurende haar carrière heeft ze meer dan 50 speelfilms ge(co-) produceerd,  o.a. :DOGVILLE en ANTICHRIST van Lars von Trier, THE SYRIAN BRIDE van Eran Riklis

Let op dit is een onderdeel van de NFF Conferentie programma.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home