Home

NFF – Conferentie – NFF Conferentie 2021: For Real

28 september 2021
10:00 AM - 5:30 PM
Nederlands Film Festival
Openbaar

De NFF Conferentie keert terug tijdens het Professionals Programma als dé vinger aan de pols van de Nederlandse audiovisuele en digitale cultuurindustrie. Die stand van zaken weerspiegelt in de hybride vorm van de conferentie, met dit keer gelukkig wel weer veel ruimte voor ontmoetingen, wederzijdse inspiratie en kruisbestuiving. In een veelzijdig dagprogramma vol panels, discussies, presentaties en casestudies bespreken we hoe het ervoor staat in de sector en kijken we met open vizier naar de wereld van nu en straks.

Zin om collega’s en andere professionals te ontmoeten in een feestelijke festivalomgeving? Dan is het hybride programma op locatie precies iets voor jou.

Het ticket geeft je toegang tot twee zalen. Er zijn onder meer interactieve en simultane uitzendingen uit onze streaming studio en je kunt een serie livegesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen volgen. Van 10:00 tot 18:00 kun je je onderdompelen in alle actuele av-dossiers en inspirerende digitale onderwerpen. In de sessie Intiem op afspraak heb je ook toegang tot een unieke bioscoopvertoning van de drie shorts Funkele, Maysa en Dienstmeid #2, inclusief nagesprekken.

Lunchticket
Maak het meeste van je dag en upgrade je ticket met een lunchpakket, op de dag zelf op te halen bij Kinepolis Jaarbeurs (in horecalocatie Speys op de begane grond).
Let op: beperkte beschikbaarheid, op = op.

Taal: Nederlands

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home