Home

NFF – Conferentie – Online Selectie: NFF Confer­entie 2021

28 september 2021
10:00 AM - 5:45 PM
Nederlands Film Festival
Openbaar

De NFF Conferentie keert terug tijdens het Professionals Programma als dé vinger aan de pols van de Nederlandse audiovisuele en digitale cultuurindustrie. Die stand van zaken weerspiegelt in de hybride vorm van de conferentie, met dit keer gelukkig wel weer veel ruimte voor ontmoetingen, wederzijdse inspiratie en kruisbestuiving. In een veelzijdig dagprogramma vol panels, discussies, presentaties en casestudies bespreken we hoe het ervoor staat in de sector en kijken we met open vizier naar de wereld van nu en straks.

Online Selectie NFF Conferentie 2021
Minder tijd dit jaar of niet in staat om fysiek naar het festival te komen? Niet getreurd! NFF Professionals stelde een selectie van drie programma’s samen om online (live) te volgen op dinsdag 28 september. Van 10:00 en 11:30 zenden wij de opening en het programma Healing Through Film uit. Tussen 14:00 en 18:00 inspireren we je met de sessies The Real Truth en Digital Life.

Een ticket voor de online liveshow geeft toegang tot de livestream, niet tot het fysieke programma in Kinepolis. Let op: je kunt de livestream niet terugkijken dit jaar.

Meer weten over de tien programma’s die de NFF Conferentie te bieden heeft? Bekijk hier het volledige programma van 2021.

Ontdek soortgelijke evenementen:Home