Home

NFF – NFF Talent: Writersroom

27 september 2021
3:00 PM - 4:30 PM
Nederlands Film Festival
Openbaar
Wil jij nieuwe filmmakers verder op weg helpen met jouw advies of een mogelijke samenwerking verkennen? Kom luisteren naar nieuwe verhalen en laat je verrassen door inspirerende scenes, live gespeeld door acteurs op de vloer!

Writersroom is een plek waar talentvolle makers hun werk in ontwikkeling presenteren. Met dank aan de Dutch Academy for Film krijgen zij coaching van professionals. Tijdens het event pitchen drie Utrechtse makers hun idee en worden scènes live voorgelezen door acteurs. Dit keer gaan acteur en beginnend filmmaker Bilal el Aoumari, schrijver Maxine Palit
de Jongh en acteur en schrijver Amro Kasr hun ideeën presenteren. Tijdens Writersroom geef je als publiek actief feedback op de gepresenteerde plannen en draag je op deze manier bij aan de ontwikkeling van het concept.

Maxine Palit de Jongh schrijft toneel, scenario, poëzie en proza. De balans tussen de individuele en de collectieve ervaring, de werking van de natuur en de invloed van de mens hierop spelen een grote rol in haar werk.

Bilal el Aoumari heeft meerdere rollen als acteur op zijn naam staan en wil nu ook de wereld achter de camera verkennen. Hij heeft al meerdere ideeën voor filmscenario’s op papier staan.

Amro Kasr studeerde in 2018 af aan de Toneelschool in Utrecht en speelde onder meer bij het Zuidelijk Toneel, Muziektheatercollectief RAAF en Studio de Bakkerij. Daarnaast was hij te zien in enkele korte films.

Tijdens Writersroom draait het allemaal om interactie: als publiek geef je actief input op de ideeën en scripts. Zo draag je op een gunstige manier bij aan de ontwikkeling van deze talentvolle makers en hun concepten.

De deelnemers:
Maxine Palit de Jongh – Schrijver
Bilal el Aoumari – Acteur
Amro Kasr – Acteur, schrijver en founder Kasr Producties

Taal: Nederlands

Dit programma is in samenwerking met ROSE stories.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home