Home

Online persconferentie IFFR 2022

7 januari 2022
11:00 AM - 6:00 PM
Engels, Nederlands
Online
Openbaar

Aankondiging hoofdcompetitie en programma voor IFFR 2022

Graag nodigen wij je uit voor onze online persconferentie op vrijdag 7 januari van 11:00 tot 11:45 uur. Op deze datum maken we de competitiefilms en het complete programma van de 51ste editie van IFFR bekend.

Volledig IFFR 2022-programma

Het programma van de 51e editie is verkleind en vindt online plaats als reactie op de toegenomen zorgen over Covid-19 en de lockdown in Nederland. IFFR 2022 biedt het publiek een selectie van in Nederland beschikbare filmtitels en het IFFR Talks-programma dat wereldwijd beschikbaar zal zijn via IFFR.com. We zullen ook de selecties voor de Tiger Competition, Big Screen Competition en Ammodo Tiger Short Competition aankondigen – deze zullen wereldwijd beschikbaar worden gesteld voor geaccrediteerde pers en professionals.

Geaccrediteerde pers

Persaccreditatie geeft gasten toegang tot de volledige filmselectie en competitie-lineups via Festival Scope. IFFR Pro-evenementen, waaronder de co-productiemarkt CineMart en Rotterdam Lab, het trainingsprogramma voor producers, zullen ook wereldwijd beschikbaar zijn via IFFR.com.

Volgende week sturen we je de link voor de persconferentie. We zien je graag online op 7 januari om 11:00 uur!

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home