Home

Creative Academy – Open Dag – REDUCATIONS

20 mei 2021
3:00 PM - 6:00 PM
Nederlands
Gratis
Openbaar

REDUCATIONS is er voor iedereen: van de beginnende maker tot de ervaren prof. De studenten zijn van alle leeftijden. Een bont gezelschap van schoolverlaters, ZZP’ers, beterworders en carriereswitchers. In een korte tijd word je uitgerust tot een betere maker. Naast de docenten wordt kennis gedeeld vanuit founder REDRUM, een high end film- en animatiestudio, en hun netwerk door middel van inspiratiesessies. Daarnaast worden er gedurende het jaar masterclasses gegeven door externe vakidioten. Zoals filmregisseurs, storytellers, illustratoren en sound designers.

REDUCATIONS draagt kennis over in kleine klasjes en neemt je mee in de toepassing van (nieuwe) technieken en tools. Maar ze gaan verder. Je leert een echt verhaal vertellen. Je leert kadreren en mooie uitsnedes maken. Je leert creatief kijken, concepten bedenken en jezelf verkopen.  En heb je er nog geen genoeg van? Dan knoop je er gewoon een extra module aan vast. Zo creëer je je eigen opleiding . Daarnaast biedt REDUCATIONS hybride onderwijs aan. Komt het niet uit om naar onze locatie te komen? Geen probleem. Dan volg je de les live vanuit huis.

Neem (online) een kijkje nemen bij de tofste Creative Academy van Nederland. Op 20 mei 2021 organiseren ze namelijk een open dag! De docenten, (oud) studenten en het team van REDUCATIONS staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Ben jij erbij?

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home