Home

Open session: HDR with Dolby Vision

15 januari 2021
10:45 AM - 11:15 AM
gratis
Online

Post-production Workshop – Open Sessions biedt de mogelijkheid om de plenaire sessies van de Post-production Workshop bij te wonen. Dit is een workshop die dient om een ​​beter begrip te verkrijgen van de technische, financiële en creatieve aspecten van postproductie met een focus op de uitdagingen van internationale coproducties. De Open Sessions bestaan uit zeven presentaties waarin experts hun ervaringen en visie delen.

UNDERSTANDING COLOR – Color Spaces for Non-Colorists – By Juan Galva

De wereld van kleurruimten en kleurbeheer is relevanter dan ooit tevoren – en het is nog nooit zo verwarrend geweest! Juan zal de basisconcepten opsplitsen en verduidelijken door middel van analogieën, en daarbij technische details vermijden, om zo een ​​mindmap te maken waarmee je kunt navigeren als je deze termen in een contract of in een vergadering voorbij ziet komen.
Het gaat er niet om de ins en outs van kleurenwetenschap te kennen – het gaat erom de concepten te identificeren, ze in context te plaatsen en de brede implicaties te begrijpen.

Bekijk hier ook de andere Open Sessions

De Post-production Workshop en de Open Sessions worden georganiseerd met steun van Creative Europe en het Nederlands Filmfonds, in samenwerking met Cinesud en APostLab.

 

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home